Kezdő támogatási csomag/Felkészítő képzés/Junior Tanácsadó/Senior Tanácsadó lettél

Fontos számunkra, hogy tűzz ki magad elé célokat, amit velünk megvalósíthatsz. Álmodj akár rövid-, vagy hosszú távon, mi kilenc hónapon keresztül anyagilag is támogatjuk beilleszkedésedet, ha azt látjuk, hogy Te is „odateszed” magad, részt veszel a képzéseken és tudásodat munkáddal is igazolod. Kiemelkedően magas teljesítményed elismeréseként a harmadik mérési időszakot követően egy táblagépre leszel jogosult, mely nagy segítséget jelent munkád során.

Kiváló képzési rendszerünkkel két új szakmát is a kezedbe adunk. Elsajátíthatod az értékesítés fortélyait és pénzügyi szakemberré is válhatsz. Gyakorlatcentrikus értékesítéstechnikai tréningek szervezésével, innovatív eszközökkel készítünk fel, tapasztaltabb kollégáid pedig mentorként támogatják munkádat. E-learningen önállóan, saját időbeosztásod szerint képezheted magad, vizsgázhatsz a termékekből.

Elindultál a SIKER-hez vezető úton. Feladatod az AEGON termékeinek értékesítése, a meglévő ügyfélkör ápolása, bővítése. A befektetett energiádnak rövid időn belül meglesz a gyümölcse. Kezdetben Junior tanácsadóként dolgozol, viszont közös célunk, hogy fél éven belül akár 60 százalékkal magasabb jövedelemre tegyél szert. Ne feledd! Képzések, fejlődés, munka. Ez a további sikereid kulcsa.

Válassz:

Kiváló képzési rendszer, karrierlehetőség vár Rád, akár tanácsadóként, akár vezetőként képzeled el hosszabb távon a jövődet.

Elérkeztél egy olyan szintre, amikor dönthetsz, milyen úton haladsz tovább a SIKER felé. Ha készen állsz arra, hogy elinduljon a karriered, nálunk számtalan lehetőséget találsz, hogy egyéni elképzeléseidet megvalósítsd, legyen az vezetői karrierút, szakmai fejlődés, vagy sikeres, harmonikus életpálya felépítése.