Kezdő támogatási csomag/Felkészítő képzés/Junior Tanácsadó/Senior Tanácsadó lettél

Fontos számunkra, hogy tűzz ki magad elé célokat, amit velünk megvalósíthatsz. Álmodj akár rövid-, vagy hosszú távon, mi kilenc hónapon keresztül anyagilag is támogatjuk beilleszkedésedet, ha azt látjuk, hogy Te is „odateszed” magad, részt veszel a képzéseken és tudásodat munkáddal is igazolod. Kiemelkedően magas teljesítményed elismeréseként a harmadik mérési időszakot követően egy táblagépre leszel jogosult, mely nagy segítséget jelent munkád során.

Kiváló képzési rendszerünkkel két új szakmát is a kezedbe adunk. Elsajátíthatod az értékesítés fortélyait és pénzügyi szakemberré is válhatsz. Gyakorlatcentrikus értékesítéstechnikai tréningek szervezésével, innovatív eszközökkel készítünk fel, tapasztaltabb kollégáid pedig mentorként támogatják munkádat. E-learningen önállóan, saját időbeosztásod szerint képezheted magad, vizsgázhatsz a termékekből.

Elindultál a SIKER-hez vezető úton. Feladatod az AEGON termékeinek értékesítése, a meglévő ügyfélkör ápolása, bővítése. A befektetett energiádnak rövid időn belül meglesz a gyümölcse. Kezdetben Junior tanácsadóként dolgozol, viszont közös célunk, hogy fél éven belül akár 60 százalékkal magasabb jövedelemre tegyél szert. Ne feledd! Képzések, fejlődés, munka. Ez a további sikereid kulcsa.

Válassz:

Kiváló képzési rendszer, karrierlehetőség vár Rád, akár tanácsadóként, akár vezetőként képzeled el hosszabb távon a jövődet.

Elérkeztél egy olyan szintre, amikor dönthetsz, milyen úton haladsz tovább a SIKER felé. Ha készen állsz arra, hogy elinduljon a karriered, nálunk számtalan lehetőséget találsz, hogy egyéni elképzeléseidet megvalósítsd, legyen az vezetői karrierút, szakmai fejlődés, vagy sikeres, harmonikus életpálya felépítése.

Kezdő támogatási csomag/ Senior vezetővé váltál/Nevelj ki további vezetőket/ vezess értékesítési csoportot/Gratulálunk! Menendzseri karrier csúcsára értél

Kétféle módon, tudatosan készülhetsz a vezetői pozícióra.

Sikeres értékesítő vagy és erőt érzel magadban egy csapat irányítására? Ismertesd meg másokkal is a szakma szépségét mentorként segítsd őket, kövesd nyomon fejlődésüket.   Junior menedzserként, egy csapatként folytassátok az utat a cél felé, melyet mi egy újabb támogatási programmal segítünk az első hat hónapban.

Ha sikeres tanácsadó vagy, és értékesítési menedzserré szeretnéd magad képezni, a Holnap Menedzsere Program (HMP) által nyújtott támogatással minden lehetőséget megadunk Neked, hogy tanácsadóból vezetővé válj, és másokat is sikeresen irányíts. A program keretében kapott tudással és támogatással újabb lendületet kapj egyéni karriered. Elkötelezettségedért, lojalitásodért a versenyképes jövedelmeden túl tevékenységednek megfelelően plusz támogatásban részesülsz.

Szakmai napokon, vezetői képzéseken való részvétellel felkészülhetsz minden Rád váró kihívásra. Képzett menedzserként feladatod a csapatod élén irányítási, szervezői teendők ellátása, kollégáid motiválása. Mindemellett fontos számunkra, hogy innovatív, energikus, kezdeményező hozzáállásoddal példát mutass tanácsadóidnak. Gratulálunk, elérted, hogy tanácsadóid teljesítménye alapján minősült menedzser legyél, és csapatod tagjai is nagyrészt elégedettek legyenek jövedelmükkel.

További feladataid közé tartozik a területen működő tanácsadók kiválasztása, fejlesztése, és nem utolsó sorban a vezetői utánpótlás kinevelése.  Menedzserként a te érdeked is, hogy a vezetői ambíciókat dédelgető munkatársaid közül minél többet felkészíts a vezetővé válásra.

 

Folyamatos fejlődés/Mester tanácsadó magasabb jövedelem TOP tanácsadó – kiemelkedő jövedelem/ Gratulálunk! Tanácsadói karrier csúcsára értél:

Ha úgy gondolod, hogy az irányítás nem a Te pályád – haladj tovább. Lendületesen, ahogy eddig. Vannak még lépcsőfokok, de jó úton jársz.

Kitartásod és szorgalmad meghozza a várt eredményt. Tanácsadói pályafutásodat hasznos előadásokkal, készségfejlesztő tréningekkel segítjük. Jövedelmed akár a többszörösére is nőhet a kezdeti időszakhoz képest. A SIKER kulcsa Te magad vagy. NE dőlj hátra! NE elégedj meg ennyivel! Még ezt is fokozhatod! Haladj tovább – és érj el olyan magas jövedelmet, amiről eddig csak álmodtál! Kitartásod, szakmai tapasztalatod és tájékozottságod elismeréseként tagja lehetsz az Aegon Tehetségesek Társaságának (ATT).  

Tanácsadóként elérted azt, amit el lehet érni. Köszönd meg magadnak, hogy bővítetted tudásodat, hogy hittél mentorod és menedzsered erejében, hogy dolgoztál akkor is, amikor mások pihentek. Mert Te hittél a stabil háttérben, amit mi biztosítunk, és hittél saját magadban. 

Egyik SIKER vonzza a másikat – presztízs, munkaversenyek - jutalom utak, stb.

Elérted a legmagasabb szintet tanácsadóként. Gratulálunk! Fantasztikus teljesítmény. Ezt azonban meg is kell tartanod. Ápold a kapcsolatot ügyfeleiddel, tájékozódj a változásokról, újdonságokról! Mindig légy napra- és tettre kész, hogy ez az anyagi  biztonság és a SIKER íze mindig az életed része lehessen!