Folyamatos fejlődés/Mester tanácsadó magasabb jövedelem TOP tanácsadó – kiemelkedő jövedelem/ Gratulálunk! Tanácsadói karrier csúcsára értél:

Ha úgy gondolod, hogy az irányítás nem a Te pályád – haladj tovább. Lendületesen, ahogy eddig. Vannak még lépcsőfokok, de jó úton jársz.

Kitartásod és szorgalmad meghozza a várt eredményt. Tanácsadói pályafutásodat hasznos előadásokkal, készségfejlesztő tréningekkel segítjük. Jövedelmed akár a többszörösére is nőhet a kezdeti időszakhoz képest. A SIKER kulcsa Te magad vagy. NE dőlj hátra! NE elégedj meg ennyivel! Még ezt is fokozhatod! Haladj tovább – és érj el olyan magas jövedelmet, amiről eddig csak álmodtál! Kitartásod, szakmai tapasztalatod és tájékozottságod elismeréseként tagja lehetsz az Aegon Tehetségesek Társaságának (ATT).  

Tanácsadóként elérted azt, amit el lehet érni. Köszönd meg magadnak, hogy bővítetted tudásodat, hogy hittél mentorod és menedzsered erejében, hogy dolgoztál akkor is, amikor mások pihentek. Mert Te hittél a stabil háttérben, amit mi biztosítunk, és hittél saját magadban. 

Egyik SIKER vonzza a másikat – presztízs, munkaversenyek - jutalom utak, stb.

Elérted a legmagasabb szintet tanácsadóként. Gratulálunk! Fantasztikus teljesítmény. Ezt azonban meg is kell tartanod. Ápold a kapcsolatot ügyfeleiddel, tájékozódj a változásokról, újdonságokról! Mindig légy napra- és tettre kész, hogy ez az anyagi  biztonság és a SIKER íze mindig az életed része lehessen!