Kezdő támogatási csomag/ Senior vezetővé váltál/Nevelj ki további vezetőket/ vezess értékesítési csoportot/Gratulálunk! Menendzseri karrier csúcsára értél

Kétféle módon, tudatosan készülhetsz a vezetői pozícióra.

Sikeres értékesítő vagy és erőt érzel magadban egy csapat irányítására? Ismertesd meg másokkal is a szakma szépségét mentorként segítsd őket, kövesd nyomon fejlődésüket.   Junior menedzserként, egy csapatként folytassátok az utat a cél felé, melyet mi egy újabb támogatási programmal segítünk az első hat hónapban.

Ha sikeres tanácsadó vagy, és értékesítési menedzserré szeretnéd magad képezni, a Holnap Menedzsere Program (HMP) által nyújtott támogatással minden lehetőséget megadunk Neked, hogy tanácsadóból vezetővé válj, és másokat is sikeresen irányíts. A program keretében kapott tudással és támogatással újabb lendületet kapj egyéni karriered. Elkötelezettségedért, lojalitásodért a versenyképes jövedelmeden túl tevékenységednek megfelelően plusz támogatásban részesülsz.

Szakmai napokon, vezetői képzéseken való részvétellel felkészülhetsz minden Rád váró kihívásra. Képzett menedzserként feladatod a csapatod élén irányítási, szervezői teendők ellátása, kollégáid motiválása. Mindemellett fontos számunkra, hogy innovatív, energikus, kezdeményező hozzáállásoddal példát mutass tanácsadóidnak. Gratulálunk, elérted, hogy tanácsadóid teljesítménye alapján minősült menedzser legyél, és csapatod tagjai is nagyrészt elégedettek legyenek jövedelmükkel.

További feladataid közé tartozik a területen működő tanácsadók kiválasztása, fejlesztése, és nem utolsó sorban a vezetői utánpótlás kinevelése.  Menedzserként a te érdeked is, hogy a vezetői ambíciókat dédelgető munkatársaid közül minél többet felkészíts a vezetővé válásra.